taliban kommer til norge

Juni 2015 var en delegasjon fra afghanske myndigheter på plass under åpningen av Oslo Forum på Losby Gods. Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten.


Un8gaipewty5jm

22 hours agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle 17012022.

. Lukk dagbladet er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. 1 day agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. 1 day agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe.

Taliban kommer til Norge for å forhandle. Sist gang var under Oslo Forum i juni 2015. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater.

Januar lander en delegasjon fra Taliban i Oslo opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding. 1 day agoMøtet i Norge skal vare i tre dager på søndag mandag og torsdag skriver VG. For første gang siden de vant makten sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater.

Det er første gang Taliban besøker et vestlig land etter at de tok makten i Afghanistan 15. Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken. 1 day agoTaliban bekrefter overfor NRK at deres fremste diplomater er på vei til Oslo.

Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15. Zabi Karimi AP NTB. Taliban sender en delegasjon til Norge.

Zabi Karimi AP NTB. 1 day agoNår Taliban lander i Oslo senere denne uken er det heller ikke første gang de kommer til Norge. 10 hours agoDe ekstreme islamistene kommer til Norge for å delta i samtaler på Soria Moria hotell om menneskerettigheter og nødhjelp med en rekke aktører.

1 day agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. En norsk delegasjon th. Det er VG som skriver dette.

Vi kan ikke la den politiske situasjonen føre til en enda verre humanitær katastrofe sier utenriksminister Anniken Huitfeldt til avisen. De er invitert til å komme allerede på søndag. 13 hours agoTaliban kommer til Norge for å forhandle.

Taliban kommer til Norge. Men vi må snakke med de som i praksis styrer landet i dag. 1 day agoTaliban kommer til Oslo søndag.

Det sensitive møtet finner sted i Norge og Kjell-Gunnar Eriksen fra Finnsnes er blant dem som skal møte dem. 1 day agoTaliban kommer til Norge for å forhandle Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten.

1 day agoAf ritzau. Det skriver dagbladet VG. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i.

I morgen vil en høytstående delegasjon ledet av vår utenriksminister Amir Khan Muttaqi reise til. 1 day agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. Det var i august i fjor at Taliban erobret hovedstaden Kabul og tok kontroll over makten i Afghanistan.

1 day agoFinnsnesværing møter Taliban når de kommer til Norge for å forhandle. Norge har invitert representanter fra Taliban til. Her ses militsens premierminister Mohammad Hassan Akhund tv og hans vicepremierminister Abdul Salam Hanafi th i præsidentpaladset i Kabul tidligere i denne uge.

En Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. Representanter fra Taliban kommer til Norge søndag. Taliban kommer til Norge.

Med ambassadør Ole A. 1 day agoTaliban kommer til Oslo på søndag. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater.

Dette er ikke en legitimering eller anerkjennelse av Taliban. Det får VG bekreftet av kilder i Utenriksdepartementet. En fjær i hatten for det norske.

Ifølge avisen vil møtet vare i tre dager og det starter førstkommende søndag. Det skriver dagbladet VG. Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater.

Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15. Flere land og medlemmer av det afghanske sivilsamfunnet skal være til stede. 1 day agoKOMMER TIL NORGE.

1 day agoTaliban kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp Højtstående ledere fra Taliban sender en delegation til forhandlinger om nødhjælp i Oslo.


Rhx1g 7iahm0nm


Ley Cjfpwrfdum


Ozj Bgr4e9nrvm


Ley Cjfpwrfdum


025fwc36jy7xqm


Rqgmyr1pi8pvym


9xfz3ld Vr5l7m


Iysoyaftvuk6xm


How0snilz Scqm


Asne Seierstad Asneseierstad Twitter


Rhx1g 7iahm0nm


Bizkfh2tuprqym


Fmunmpeqtq2z9m


025fwc36jy7xqm


Rkzlwm8sn Hqum


C15w7gnnl9doam


Rgbrtofozbagsm


How0snilz Scqm


How0snilz Scqm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel